DAGEN FÖRE
Dagen före nyårsafton är det i vanlig ordning planeringsmöte med samtliga deltagare. I år samlades vi över en gryta chiliconcarne och ett antal pavor vin. Årets meny blir:Till fördrinken - baconlindade dadlar à la Josefin
Förrätt - Halstrade pilgrimsmusslor med sparris och bacontjafts à la Agnetha och Carolina
Huvudrätt - Helstekt oxfilé med potatiskaka, portvinssås och små stekta grönsaker à la Peter, Anders2 och Niklas
Efterrätt - Tiramisomousse med espressolikörkaffe och savoirdkex à la Annika och Isabelle
Dryckesansvarig - Anders1. Övrig personal stod för dukning och diskning, eller var bara trevliga 😃
NYÅRSAFTON
Kolla in alla stiliga damer. Årets dresscode var tydligen "svart".Vi har varje nyår ett par riktiga proffskockar som rattar vispar och slevar i grytorna.
Den ena mästarkocken - Peter
Den andra mästarkocken - Anders2 (Med sitt eget husspöke skymtande i bakgrunden)
NYÅRSDAGEN
Dagen efter var det hela gänget på pizza hos oss - Precis såsom traditionen bjuder. Och som vanligt är det ingen som riktigt vill gå hem när det är dax och alla fullkomligt fastnar i hallen. Men ut kom dom så småningom....Även om somliga försökte bli kvar och skylla på trasiga skor! Hör du du Anders2 - gör en investering i nya dojor. Det är till och med rea nu!
/Annika
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar